Autoverzekeringsvergelijker

Touring Verzekeringen Reviews & Ervaringen

Autoverzekering van Touring Verzekeringen

Touring Verzekeringen is 1 van de betere partijen als het gaat om het verzekeren van uw auto. Touring is de eerste kilometerverzekeraar van België en alweer 15 jaar marktleider als het gaat om autoverzekeringen. Naar eigen zeggen zijn ze 3 t/m 9% goedkoper dan de gemiddelde verzekeringsmaatschappij.

Service bij Touring Verzekeringen

Bij Touring kunt u gratis bijstand verwachten indien u betrokken raakt bij een ongeval, daarnaast is Touring 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor als u hulp nodig heeft, of met vragen zit. Verder kan Touring u voorzien van een goed advies, zodat u altijd zeker weet dat u goed genoeg verzekerd bent in uw situatie.

Gratis simulatie bij Touring Verzekeringen

Autoverzekeringen
Touring Verzekeringen

Gebruikersscore: 8.0
Aantal reviews: 1
Tijdsduur simulatie: ca. 8 min.
Gratis simulatie: Ja

Schrijf ook een review

Laatste Touring Verzekeringen reviews

Goede hulp bij schade-afhandeling

Bart van der Meer op 14-10-2013 | gebruikersscore: 8 punten

Ik ben al enige jaren verzekerd bij deze maatschappij en een tijdje geleden had ik een aanrijding. Gelukkig niets ernstigs, maar er zat wel flink wat schade aan mijn auto. De aanrijding was gelukkig niet mijn schuld, dus het koste mij verder niets, maar ik wilde wel dat de schade netjes gerepareerd zou worden. Ik belde hierop met Touring en kreeg alle hulp en werd gewezen op een goed autoschadeherstel bedrijf. Mijn auto is nu weer als nieuw!

Touring Verzekeringen

Schrijf zelf een Touring Verzekeringen review

Naam: Geslacht: Cijfer:
Titel :

 Review:

Antispam ( 4 + 4 = )

Alle Touring Verzekeringen reviews